2009. július 4., szombat

Egy igazi talpalávaló

A fenti tattoot viselője és birtoklója juttatta el postaládánkba a világháló számos portálján nemrég meghirdetett "Olvasóriporter kerestetik" játékunk keretében. Blogunk "piros gombja" az ő csatolmányára jelzett, így ő a kis háziversenyünk első díjazottja.

De mit is ábrázol a tatu? Mi volt megszületésének története? Mi is a mélyebb értelemben vett tartalma? Erre keressük sokat tapasztalt és még többet megélt szakértőcsapatunkkal a választ. Kalóz, a tetkó gazdája szerényen és csendesen csak annyit árul el A Tetkósblog címmel készülő dokumentumfilm sorozatunk egyik epizódjában, hogy "Egy durva bulin támadt egy őrült ötlet, ami elsőre jónak tűnt. A kétségeimet szempillantás alatt eloszlatta a felajánlott üveg kommersz hajómunkásital ízesítésű Johohó égetett szesz, ami hűvösen és csábítóan simult tenyerembe. Aztán..."
És itt kezdődött az igazi tényfeltárás, háttérmunka, psychológiai esettanulmány és hipnózis, a tudatalatti és a tudattalan feltárása a valódi emlékek előásása céljából. És a történet összeállt:

Kalóz (saját kérésére neve maradjon titokban) eredetileg Gida Róbert (nem azonos a bizonyos herélt hangon karriert befutó Csutora "Világítótorony-Létezem" Robikával, aki csak annyit mond: "He!") néven látta meg a napvilágot Százholdas megye Pagony falucskájának végén. Gyermekkora roppant zaklatott volt, sosem tudta feldolgozni, hogy ott él, ahol nem járt a menyét... Barátai nem voltak, csupán képzeletbeli fércelt turkálószökevények, a legvásottabbat Poohnak hívták. A zord körülmények között felcseperedő, fantáziavilágba menekülő G. Robi az ingerszegény környezet hatására és képzeletbeli Pooh haverja szavainak engedelmeskedve erősen személyiségzavaros viselkedésformákat vett fel és aberráció jegyeit mutatta. Értékrendje eltért a morálistól, kedvenc szórakozásává vált 12 éves korára a medveszart taposni. Ekkor bökette fel talpára a "shit *szív/szív* pooh" feliratott Pooh cimbije unszolására. A tetovált ujjai között fröcsögő medvefos egy idő után elkezdett szexuális élvezeteket okozni számára, bár erre magától sosem jött volna rá, ezt is Képzeletbeli Pooh suttogta a fejében úgy napi 25 órában, emiatt egy órával korábban is kellett kelnie. Ezért, és a gyors meggazdagodás reményében beköltözött a városba és munkát kapott egy lábfétisszalonban, ahonnan egyenes út vezetett a Porn-Performance Intertainment produkcióiba, ahol már az első nap átvarrták a "pooh" szócskát "porn"-ra és páros lábbal landolt G. Róbertünk frissében egy kakipisianál pornósztár ánuszrozettájában.
Ettől a naptól kezdve Robi élete megváltozott, a hangok elhallgattak, Pooh mással kezdett Malackázni; Gida nevet változtatott és emlék-készlete legsötétebb kamrájának iratgyűjtő szekrényébe száműzte urbánus élete első pár hónapját. Azóta 3 pár zoknit húz lábára és éli egy átlagember mindennapjait. Azonban pár hete elhatározta, szembenéz múltjával és postára adta talpának fotóját szerkesztőgárdánktól remélve segítséget.
Mi pedig munkának láttunk!


Bővebben hamarosan bemutatandó dokumentumfilmünkben!


Ez a fotó olvasóriporterünknek 10.000 ft-ot ért!

KÖSZI A KÉPET, KALÓZ!

4 megjegyzés:

zsir.a.f. írta...

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ez óriási :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Anonymous írta...

Hát szerintem eléggé látszik rajta, hogy csak filctollal van odarajzolva...
Mindent azért nem kell elhinni, srácok! :)

Patkány írta...

hát szerintem meg nem nagyon tudod, hogyan néz ki egy nagyon friss tetkó:D
Kalózt személyesen ismerjük, megnyugtatlak, kedves nevedet nem vállalva véleményező, fakét kiáltó;)
köszönjük hozzászólásod!

Mutter írta...

most túlszőttél=))
elismerem,,
ez zseniális,, minden szava a helyén van,,
fetrengek a röhögéstől=))