2009. július 7., kedd

Gül orrnyergén

1945-ben a leendő NSZK leendő fővárosába, Bonnba a város újjáépítése céljából betelepített török vendégmunkás párocska elneonácisodott leszármazottjának arctetkói.
Az SS- és vaskereszt-rajongó fiatalember arcán és fején sajátos elrendezésben keverednek egymással a különböző náci jelképek (pl. a szemöldökét helyettesítő I LOVE SE felirat fölött található anyajegy melletti SS-logó vagy a homlokát díszítő ACID feliratú vaskereszt) valamint a tradícionális török asztalterítő közkedvelt díszítőelemei, például a 20-27 mm nagyságú, feketésbarna színű konyhai csótány, illetve a háromszögre emlékeztető alakzatban szétfolyt, világoskék tintapaca (lásd a bal szeme alatt). A török származású Gül az orra bal oldalára neonáci török bevándorló-leszármazott szokás szerint felvarratta a keresztneve kezdőbetűjét, egy G betűt. A G betű mellett közvetlenül, Gül orrnyergén Sztambul rózsájának stilizált képe látható.
A stilizált rózsa fölé Gül ideiglenesen, a fényképezés időtartamára beleszúrta az orrába a tradicionális turbánját tartó kettő darab gombostűt.
Az arcát díszítő tetoválások többsége Gül legjobb barátja, a szintén neonáci beállítottságú Aykut kreativitását és kézügyességét dícséri, bár például a csótány seggén jól kivehető két nagyobbacska lyuk magának Gülnek az elképzelései alapján került kivitelezésre.

Photobucket

5 megjegyzés:

boci írta...

nem ACID van a vaskeresztben, hanem RANCID:) láttam már. barcs sziti ha jól emléxem:)

K. írta...

Muttter,

sződd meg kérlek, hogy mivé bontakozik ki ez a felemelő szimbólumrendszer Gül állán. ;-)

Mutter írta...

Kedves K.,

Gül állán hmmm... jó kérdés, per pillanat csak találgatni tudok.
Most, hogy mondod, mindenképp meg fogom szőni, as per your request; kérlek, adj pár napot.

Szíves türelmedet előre is köszönöm;)

K. írta...

Szia Mutter,

Mellesleg az üzleti partnered voltam a másik épületbő'. :-D

Persze, türelemmel leszek, most úgyis a húslopási akció kinyomozásán van a prioritás. ;-)

Üdv,
K.

Mutter írta...

Mutter,

Rájöttem;)
Mutter, prio 1-gyel szövöm Gül állát. De csak a húslopás szövése után;)