2009. július 2., csütörtök

Ibi, a médium

Oláh Ibolyka művésznő már régóta foglalkozik okkult tudományokkal, pl megacsillagjóslással, bódítószerek hatása alatt elkövetett akusztikus szeánszokkal, folyékony, alkoholtartalmú anyagok testen belüli eltüntetésével.
Az egyik este, túl a 3. liter elmetágítón és a 48. adag csakranyitogató dohánylevélfüstölésen, kitárult takarékra süllyedt szemhéjai belső oldalán a jövő; eljövendő élete kopott, szemcsés filmkockái peregve mesélték sorsát, ami végérvényesen és visszafordíthatatlanul halad a beteljesülése útján a lét emésztőinek csatornáján hömpölyögve félelmet nem ismerő gyorsasággal és tiszteletre méltó elszántsággal a teljes testi és lelki megsemmisülés nirvánájába.
Az álom óriási hatással volt rá, rögtön rohant is kölcsön kérni ismerőseitől, hogy még több 40%-os elmetágítót és 12mg kátrányt tartalmazó csakranyitogató rudacskát vételezzen magának. Útközben betért a helyi tetkószalonba is és magára varratta álombeli képmásának tintába mártott lenyomatát, arcképét a szellemvilág határmezsgyéjén túli pihenőállomásán látott formájában.

Nincsenek megjegyzések: